• Header

Personal Training bij Fitness Vlaardingen

Personal training is structurele, één op één functionele fitnessbegeleiding door een gediplomeerd personal trainer. De personal trainer zal op basis van jouw doelstelling een op maat trainingsprogramma (jaar- maand- weekplan) voor je samenstellen en met je doorlopen. Op basis van gegevens die worden bepaald tijdens een intake assessment wordt het individuele vervolgtraject bepaald.

Personal training bij Fitness Vlaardingen is bestemd voor iedereen die met extra begeleiding op een veilige en verantwoorde manier zijn of haar doel wil bereiken. Personal training kan voor vrijwel ieder doel worden ingezet, zoals bijvoorbeeld afslanken en gezondheid verbeteren. Trainen met een personal trainer zorgt ervoor dat je jouw doelstelling écht zult behalen. Onder deskundige begeleiding van jouw personal trainer zijn wij ervan overtuigd dat je binnen enkele weken resultaat zult zien!

Maak kennis met Personal Training met de Gratis Intake

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op voor een persoonlijke kennismaking.

 

Fitness Vlaardingen in Vlaardingen is dé plek voor individueel fitness, groepsfitness en afslanken. Bij Fitness Vlaardingen ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

Nieuws

  • In 4 weken klaar voor de Zomer?

    Deze zomer strak op het strand? Bereid je voor in 4 weken met hét...

    Lees meer
  • Nu bij Fitness Vlaardingen: 50+ Fitheidsbooster

    Geef in 4 weken je Fitheid een Boost met leeftijdsgenoten!

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.