• drie

Weten of Fitness Vlaardingen dé sportschool voor jou is?

Ben jij op zoek naar een sportschool in Vlaardingen? En ben jij op zoek naar een plek om te starten met fitness, groepslessen en/of personal training? Dan is Sportcentrum Vlaardingen/Polderpoort dé sportschool voor jou, met o.a. fitness, groepslessen, Slim Belly en FitLinxx.

Lidmaatschap op maat: 6 vragen

Het is lastig om bij de start direct het juiste lidmaatschap uit te kiezen. Zeker als je nog niet zeker weet of jij je wel op je plek voelt bij Sportcentrum Vlaardingen/Polderpoort. Daarom is er voor jou de online lidmaatschapstest. Een test, bestaande uit 6 vragen, waarmee we jou precies kunnen vertellen welk lidmaatschap het beste bij jou past.

Vul in: binnen 1 minuut klaar

Deze test is geheel vrijblijvend. Zo zit jij nergens aan vast, maar krijg je wel een lidmaatschapsadvies op maat. Invullen duurt slechts 1 minuutje.

Al 150+ inwoners van Vlaardingen hebben een advies op maat aangevraagd!

 

Sportcentrum Vlaardingen/Polderpoort in Vlaardingen is dé plek voor individueel fitness, groepsfitness en personal training. Bij Sportcentrum Vlaardingen/Polderpoort ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

Nieuws

  • Nieuw: ontdek het geheim van een slanke buik bij Fitness Vlaardingen!

    Lees meer
  • Wie doet er mee aan de Aspire Challenge?

    De Aspire Challenge is een 14-daagse uitdaging, waarbij de uitwerking van Aspire op het gewicht wordt onderzocht.

    Lees meer
Meer nieuws